خدمات درمانی ایثارگران شاغل، واگذار می‌شود

13931119000779 PhotoAمعاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در سال جاری، مسئولیت ارائه خدمات درمانی جامعه ایثارگران شاغل به دستگاه‌های اجرایی محل اشتغال خود واگذار می‌شود.

 

 

به گزارش سرویس خبر ایثارگران شهدای کازرون عبدالرضا عباسپور معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفت‌وگو با خبرنگار ایثار واحد قزوین به ماده 13 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران اشاره کرد و گفت: طبق این ماده در سال جاری مسئولیت ارائه خدمات درمانی جامعه ایثارگران غیرشاغل به بنیاد و شاغلان به دستگاه‌های محل اشتغال خود واگذار می‌شود.
وی با بیان اینکه مسئولان بنیاد و دستگاه‌های اجرایی ملزم به اجرای قوانین هستند، افزود: در ماده 13 قانون فوق، وظیفه‌ بنیاد و هر دستگاه در خصوص ارائه خدمات به ایثارگران بیان شده و به زودی اجرای این ماده به استان‌ها ابلاغ خواهد شد.
عباسپور با اشاره به اینکه مزایا و معایب این ماده قانونی توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی بررسی شده است، گفت: اجرای این قانون موجب ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به جامعه ایثارگران خواهد شد.
این مسئول به مزایای ماده 13 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران اشاره کرد و گفت: اجرا شدن این قانون، باعث می‌شود تا مسئولان دستگاه‌های اجرایی خودشان را موظف بدانند که ارائه خدمات به ایثارگران از مهم ترین وظایف آنهاست.
وی افزود: ممکن است بنیاد طبق ضوابط نتواند خدمات خاصی را به جامعه ایثارگران ارائه دهد، ولی برخی دستگاه‌های اجرایی با داشتن بودجه‌های سایر منابع، می‌توانند این خدمات را ارائه بدهند که تحقق این مطلب از دیگر ویژگی‌های مثبت اجرای قانون فوق است.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: سپردن درمان ایثارگران شاغل به دستگاه‌های اجرایی محل اشتغال، کیفیت ارائه خدمات درمانی به ایثارگران را افزایش می‌دهد و مشکلی در اجرای این قانون پیش نخواهد آمد.
عباسپور گفت: سطح پایه ارائه خدمات به جامعه ایثارگران را بنیاد با کمک وزارت بهداشت و وزارت دفاع مشخص می‌کند و دستگاه‌های اجرایی نباید خدمات‌‌شان از آن سطح پایین‌تر باشد و قطعاً این موضوع به نفع‌ آنان خواهد بود.
این مسئول با اشاره به اینکه نیروهای مسلح یکی از دستگاه‌های اجرایی است که خدمات درمانی مطلوبی به ایثارگران ارائه می‌دهد، گفت: ایثارگران این دستگاه که دفترچه بیمه تکمیلی دارند با مراجعه به بیمارستان‌های طرف قراداد، خدمات رایگان و شایسته دریافت می‌کنند.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: نیازهای درمانی جامعه ایثارگران گسترده است و می‌طلبد فعالیت ما در ارائه خدمات به آنان گسترده‌تر و با پشتکار بیشتری انجام شود.
این مسئول گفت: اکنون بیشتر جامعه ایثارگران به سن سالمندی رسیدند، این موضوع منجر به چندین برابر شدن بیماری آنان ناشی از عوارض مجروحیت شده است.
عباسپور افزود: به همین دلیل داشتن پشتکار مضاعف افرادی که در حوزه درمان و بهداشت ایثارگران کار می‌کنند، ضروری است تا بتوانند با مدیریت مطلوب مشکلات درمانی جامعه شاهد و ایثارگر را کاهش بدهند، این وظیفه سنگینی است که باید بتوانیم انجام بدهیم.
وی با اشاره به اینکه ارائه خدمات بیمه تکمیلی یا همگانی به جامعه ایثارگران از جمله برنامه‌های حوزه بهداشت و درمان بنیاد است، یادآور شد: نزدیک به 85 درصد ارائه خدمات ما به خانواده شاهد و ایثارگران از طریق بیمه‌ها است.

 

دیدگاهتان را بنویسید