جانبازان را فراموش نکنید

13631010 photoهمسر شهید خلبان ˈعلی ایلخانیˈ با یادآوری سختی های زندگی جانبازان هشت سال دفاع مقدس گفت: از مسوولین و مردم تقاضا دارم که جانبازان را فراموش نکنند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

 

 

 

شهدای کازرون، ˈاشرف نجفی ˈ جانبازان را شهدای زنده خطاب کرد و اظهار داشت: همسر من و دیگر شهدا به جایگاه اصلی خود رسیدن اما جانبازان با تحمل رنج فراوان هر روز به شهادت می رسند.

این همسر شهید در ادامه به برخی از مشکلات جانبازان نیز اشاره و اضافه کرد: بارها شاهد بدرفتاری برخی مسئولان بنیاد شهید با جانبازان یا اعضای خانواده آنها هنگام مراجعه به دفاتر مربوطه بوده ام.

نجفی تصریح کرد: وقتی این افراد که به معنای واقعی حق بزرگی بر گردن ما دارند در مراجعات مسائلی نظیر مشکلات دارو و درمان خود را مطرح می کنند به آنها پاسخ داده می شود که ˈخودت یک کاریش بکن، بودجه نداریمˈ.

وی تاکید کرد: چرا باید با این افراد که عزیزترین داشته های خود را تقدیم نظام کردند، چنین برخوردی شود ؟ چرا باید نسبت به دختران شهیدی که با دشواری های فراوان تربیت شدند و اکنون با بسیاری از مسائل از جمله طلاق مواجه هستند، بی توجهی شود؟

این همسر شهید پست و مقام های دنیوی را آزمایش الهی دانست و از مسئولان خواست مشکلات خانواده شهدا را دغدغه خود بدانند، به آنها رسیدگی کنند و کرامت آنها را حفظ کنند.

وی با اشاره به دشواری های فراوان برای اشتغال تنها فرزندش ادامه داد: وقتی به سازمان های مختلف برای استخدام او مراجعه کردیم، هیچکدام از آنها به نامه بنیاد شهید مبنی بر اینکه پسرم فرزند شهید است، نگاه هم نمی کردند.

نجفی با بیان اینکه خانواده شهدا جایگاهی در جامعه امروز ندارند و مورد بی توجهی قرار می گیرند، گفت: حال باید با چشم و چراغ ملت این گونه رفتار شود ؟ آیا این گونه حرمت شهید حفظ می شود؟

به گفته نجفی، بسیاری از فرزندان شهدا تمایلی به گفتن اینکه از خانواده شهدا هستند، ندارند زیرا دیگران تصور می کنند این افراد از امتیازاتی برخوردار هستند در حالی که بسیاری واقعا از این مسائل بی اطلاع هستند.

شهید خلبان علی ایلخانی 17 شهریور سال 59 و به دنبال تجاوزات اولیه صدام در مرز مشترک عراق و ایران به همراه یکی دیگر از خلبانان نیروی هوایی در حال گشت زنی در اطراف مرزها بود که جنگنده آنان هدف اصابت پدافند هوایی نیروهای بعثی قرار گرفت.

این دو خلبان جنگنده مزبور را با دشواری های زیاد به داخل خاک ایران هدایت کرده و موفق شدند تا دقایقی پیش از انفجار آن با استفاده از صندلی نجات خود را به بیرون پرتاب کنند.

شهید ایلخانی به دلیل باز نشدن چتر نجات به فیض شهادت نائل آمد.

همسر این شهید گرانقدر وی را فردی وظیفه شناس توصیف کرد و گفت: همسرم همیشه خود را موظف به کمک به کشور می دانست و می گفت که کشور برای ما هزینه کرده است تا پاسدار آن باشیم.

وی افزود: او فردی خانواده دوست بود و از کوچک ترین لحظه ها برای حضور در کنار خانواده استفاده می کرد.