شهید قاسم زارع قهرمانان ایران زمین
عضو تیم منتخب کشتی کازرون / قهرمان استان فارس
شلمچه حدیث عشق است،حدیث وفاداری،حدیث خون سرخ جوانان ایران زمین،آری شلمچه گلهای پرپر فراوانی به خود دید که مجنون وار در پی عشقشان رفتند و به او پیوستند.امام حسین (ع)می فرماید:آیا نمی بینید که به حق عمل نمی گردد و از با طل دست نمی کشند؟
اکنون باید هر انسان مومن که در راه حق به دیدار خدا مایل باشد،بسوی جهاد فی سبیل الله بشتابد.من اکنون مرگ را جز سعادت،و زندگی با ستمگران را جز مایه دلتنگی چیزی نمی دانم.
جوانان ایران زمین با الگو گرفتن از سرور آزادگان جهان مرگ را بر زندگی زیر سایه چکمه پوشان بعثی ترجیح داده و سعادت اخروی را به ذلت و خواری دنیوی انتخاب نمودند.
سال ۱۳۴۳ شمسی پا به دنیا گذاشت و مادرش به یاد شهدای دشت کربلا و جوان برومند این دشت:قاسم بن الحسن(ع)نام قاسم را برای نوزاد تازه متولد شده خود برگزید.
قاسم زارع دوران مدرسه ابتدائی را زیر نظر یکی از معلمان نمونه و بزرگ کازرون مرحوم شیخ اصغر راهنما(کوهی)گذراند.وباسن کمی که داشت به یاری پدر شتافت تا به چرخش در آوردن چرخ زندگی او را یاری دهد.
در سال ۱۳۵۶ و در تظاهرات مردم کازرون علیه چاپ توهین آمیز روزنامه اطلاعات،شهید قاسم زارع نیز به همشهریانش پیوسته و در عاشورای همان سال دستگیر گردید.
قاسم به ورزش و به خصوص به کشتی علاقه فراوانی داشت و در نوجوانی به تمرینات کشتی رفت و زیر نظر مربیانی همچون محمد حسن مصلاحی،عباس شجاعی و اصغر صدارت آموزش های اولیه را دید و به عضویت تیم منتخب کازرون در آمد و به مقام قهرمانی استان نیز رسید.
قاسم خرداد ماه ۱۳۶۰ از طریق بسیج راهی جبهه غرب گردید و پس از سه ماه حضور در جبهه نوسود راهی سوسنگرد شد و در عملیات آزاد سازی بستان نیز شرکت کرد.پس از شرکت در عملیات طریق القدس مدتی در سوسنگرد ماند و سپس جهت شرکت در عملیات فتح المبین با گروه بچه های کازرونی به فرماندهی سردار دکتر کاظم پدیدار عازم شوش گردید.پس از عملیات فتح المبین دیگر بار به سوسنگرد باز گشت و با آغاز عملیات بیت المقدس در عملیات آزاد سازی خرمشهر به عنوان فرمانده گروهان حماسه ها آفرید.
شهید قاسم زارع در سال ۱۳۶۱ ازدواج نمود و صاحب دو فرزند دوقلو گردید و در سال ۱۳۶۳ همراه با رزمندگان گردان های فجر و کمیل از لشکر ۳۳ المهدی در اصفهان آموزش هلی بردی را فرا گرفت.در عملیات بدر از ناحیه سینه هدف تیر کالیبر دشمن قرار گرفت و به شدت مجروح گردید.در۲۰بهمن ۱۳۶۴ به عنوان پیک فرماندهی گردان کمیل در عملیات والفجر هشت و در تصرف بندر استراتیژیک بندر فاو حضور داشت.
در لشکر المهدی به عنوان فرمانده یکی از گروهان های گردان خط شکن ثارالله در عملیات های کربلای چهار،پنج و هشت شرکت داشت.قاسم در بیش از ده عملیات بزرگ و افتخار آفرین حضوری فعال داشت که دوبار به شدت مجروح گردید و سر انجام در یکم مهر ماه ۱۳۶۶ در منطقه شلمچه هنگامی که می خواست با نیروهایش به کمک دیگر همرزمانش برود و جلوی پاتک دشمن را بگیرد توسط گلوله توپ در حوالی نهر جاسم به آرزوی دیرینه خویش رسید و به دیار معبود خود شتافت.
روحش شاد و راهش پر رهرو باد.
لینک کوتاه : https://1100shahid.ir/xi0a